Semmi keresnivalója a köztévén a lúgos orvost mentegető riportnak!

Semmi keresnivalója a köztévén a lúgos orvost mentegető riportnak!

A Lehet Más a Politika felszólítja a köztévét, hogy haladéktalanul vegye le ma esti műsoráról a volt barátnőjét lúggal megcsonkító, másodfokon kilenc év börtönbüntetésre ítélt orvossal készült riportot. A riport beharangozója nyilvánvalóvá teszi, hogy annak célja az elítélt mentegetése, az erőszak relativizálása és a közvélemény manipulálása. Ha a Duna Tv nem veszi le ezt a törvénysértő riportot a műsoráról, a párt első körben a Médiahatósághoz fordul.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a köztévé egy másodfokon elítélt erőszakoló nyilvánosság előtti mentegetőzésének akar teret adni. Ha ez a műsor adásba kerül, azzal a köztévé megsérti az áldozat, a szexuális erőszak áldozatainak emberi méltóságát, amit a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény 14.§ 1-2. bekezdése is tilt. Arra is felhívom a köztévé figyelmét, hogy ez a lépés a várhatóan hamarosan ratifikálásra kerülő Isztambuli Egyezmény médiára vonatkozó rendelkezéseivel is ellentétes. Ha mégis műsorba kerül az adás, az LMP haladéktalanul a Médiahatósághoz fordul.

A köztévé azt írja: „A hívő, nagycsaládos, egykor sikeres orvos, az igazságszolgáltatás áldozatának tartja magát. A bűnügy, amelyről mindenki évek óta beszél, most először a közellenség szemszögéből”. „Álljon meg már valaki, nézze végig az esetet!” – ezt pedig maga az elkövető mondja az előzetesben az együttérző tekintettel felé forduló riporternek. A riport beharangozója innentől kezdve nem hagy semmi kétséget afelől, hogy a köztévé az elkövető – aki nem mellesleg Mikola István államtitkár unokaöccse – mosdatásához akar asszisztálni. Ha a Duna Tv nem veszi le ezt a törvénysértő riportot a műsoráról, a párt első körben a Médiahatósághoz fordul.

A Duna Televízió Kékfény című műsora ma este tervezi leadni a „lúgos orvosként” elhíresült B. Krisztiánnal készült riportot. A Budai Irgalmasrendi Kórház volt főigazgatója 2013-ban maszkban támadott volt barátnőjére, injekcióval elkábította, nemi szervét lúggal leöntötte, majd bezárva magára hagyta. A testi sértés maradandó fogyatékosságot okozott az áldozatnak. A Fővárosi Ítélőtábla életveszélyt okozó testi sértés és egyéb bűncselekmények miatt kilenc évre súlyosbította az első fokon négy évre ítélt elkövető büntetését, és örökre eltiltotta hivatása gyakorlásától.

Szél Bernadett
az LMP frakcióvezető-társelnöke

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is!

Pin It

csatlakozz_010

A szerző további cikkei itt olvashatóak. Kattints ide

Szerző: Lehet más a politika

  • János Dunai

    AZ ILYEN ORVSKÉNT POFÁRA MŰT VAGY LÓVÉRA EGY ELNYOMORITOTT ORSZAGBAN.PERSZE EBBEN AZ ERTELMISEG NYAKIG BENNE VAN.DE AZ NINCS IS MERT ZSIDÓ MIND.EZT KI KELL MONDANI.ZSIDÓ SUNYIT A TOTAL ZSIDÓ POLITIKAI OSZTALY ALATT MEZTÖL FÜGGETLENÜL.NINCS IS JOGA LELKE ARCA AZ ILYEN 27 ÉV UTAN AZ ELÖTTE LEVŐ ZSIDÓ ÁMOKFUTASROL A HABORUTÓL IDAIG BESZELVE.A NORMÁLIS ZSIDÓ A CSORO NÉP RESZEKÉNT MOST MAR MENTHETETLEN GYULOLET TARGYA MERT ALUL MI EZEKKEL A FAJI ALAPON SZERVEZÖDÖ NEMZETKÖZI UZSORASZSUIDÓ PÉNZHATALOM KÖZÉ SOROLJUK ÖKET MERT LENT IS MEGVANNAK A JATSZÓTARSAIK ES A FASZUNK IS TELE VAN A VALOGATASSAL AMI LEHETETKLEN ILYEN MÉLYSEGÜ BEAGYAZODASBA.ITT MÁR CSAK EGY KURVA FORRADALOM JÖHET AMI FORINTOSITVA UTANKOVETESSEL TÖRVENYBE IKTATJA A LEGKISEBB MINIMÁLBÉRT A LEGKISEBB HYUGDIJAT A FÖLD KÖZÖS TULAJDONÁT 4 HA FELETT 3 MILLIARD EURÓNYI ADÓBEBVETELT MIN.EVENTE IPARI NAGYBERUHAZASOKRA MASIK 3 1 MILLIO!!FELHEKTAROS PORTA ÉPITESERE UJ MEZÖVAROSOKBAN AZ ALFOLDON SAJÁT ENERGIAS KLIMAÁLLO ÖSSZKOMFORTOS ÖNTÖZÖCSATORNAS VIZTAROZOTENGERES FOLYOK OSSZEKÖTVE.MONDTAM MÁR?AZ ALFÖLDÖN.MINDEZT A PÁRTOK A PARLAMENT SZETZAVARASAVAL ÖRÖKRE ES HELYETTE NÉPSZAVIS ELSÖ EMBER VÁLASZTAST AKI MINDENT VISZ ,KINEVEZVE KORMÁNYOZ TELJES FELELOSSEGGEL ES A NÉP FOLYAMATOS NÉPSZAVIVAL ELLENÖRZI.EZT KELL A FORRADALOM UTAN 3 HONAP ALATT MEGSZERVEZNI KIIRNI LEBONYOLITANI.A SZAKSZERVEZETEKET ÖNALLOSODOTT ALAPSZERVEZETEKKEL VARJUK MERT GONDOLOM FENT NEM NAGYON MOZDULNAK RÁ.NO HAJRA MAGYARORSZAG.EZET ERDEMES

  • Tisztánlátó

    Nehogy már ki álljon bár ki is egy ilyen hitvány mocskos gazember,mellett még kiderül hogy ő a szegény áldozat! egy közpénzből fent tartott,közszolgálati Tv-főleg NEM!!!!!!!!!!