Orbán Viktor nem költözik a Várba – miniszterelnok.hu

Orbán Viktor nem költözik a Várba – miniszterelnok.hu

A miniszterelnök nem költözik a Várba, saját családi háza van, rezidenciát sem vesz igénybe, arról pedig a választók döntenek majd, hogy kinek a munkahelye lesz a Karmelita kolostor – reagált Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke arra, hogy a Párbeszéd aktivistái a felújítás alatt álló budavári épületnél demonstráltak a beruházás ellen.

A miniszterelnök elégedett a jelenlegi munkahelyével, büszke arra, hogy az ország, sőt egész Európa egyik legszebb épületében dolgozhat – mondta a sajtófőnök.

A Miniszterelnökség és a Miniszterelnöki Kabinetiroda az Országgyűlés kifejezett kérésére hagyja el az Országházat – húzta alá, hozzátéve: ebben a parlamenti ciklusban a miniszterelnök és a kormány irodái még az Országházban maradnak.

Havasi Bertalan elmondta: a jövő évi választáson a magyar emberek el fogják dönteni, hogy kinek a munkahelye lesz a most felújítás alatt álló épületegyüttes.

Megjegyezte: az odaláncolást “nem igazán tartja célravezetőnek, mert ha az ellenzéki politikusok mindenhova odaláncolják magukat, akkor hogyan fognak indulni a választáson?”

Szerző: Orbán Viktor

  • Szondi László

    Tehát akkor, majd a választás után. Elmebeteg. A vár ne legyen már kormányhivatal, hanem múzeumi negyed, a dicső elődeink emlékének adózva.

  • Herczeg Barbara

    Havasi, mi van akkor ha az új miniszterelnöknek más az ízlése, pl tériszonya van, és nem mer kimenni a teraszra, vagy a modern kori bútorokat kedveli, vagy nem a magyar festőket preferálja , hanem a hollandot, vagy nem a sárga tetszik ,hanem a zöld …akkor kezdődik minden elölről ? Aztán…….ugyan mikor történt mindez jelölje meg az időpontot..”A Miniszterelnökség és a Miniszterelnöki Kabinetiroda az Országgyűlés kifejezett kérésére hagyja el az Országházat” ! Önök belehajszolták az országot egy olyan építkezésbe amit senki nem kért ! Ezért épült az Országháza, a Várba “uralkodók” szoktak költözni és nem minisztériumok……..remélem lesz majd felelőse is ennek a horribilis pénzszórásnak…..!