Orbán vágóhídra megy, segítünk, hogy betaláljon!

Orbán vágóhídra megy, segítünk, hogy betaláljon!

Orbán Viktor vidékre merészkedik, nem is akárhova, vágóhídra megy. A szotyialista miniszterelnök szurkolótársa, Csányi Sándor OTP-vezér vágóhídjának átadóján mond beszédet. Mi is segítünk, hogy Orbán odataláljon, ezért félpályás útlezárással “tisztelgünk” Európa legkifütyültebb politikusa előtt. Kíváncsi vagyok, hogy betiltják-e a tüntetést vagy Bayer Zsolthoz hasonlóan egy hátsó bejáraton próbál majd elbújni a felcsúti disznótorok királya.

orban_csanyi.png

Ma hivatalosan is bejelentettem a Mohácsi Rendőrkapitányság vezetőjének, hogy az Együtt a mohácsi Pick Márk úton tervez félpályás útlezárás formájában tiltakozni április 25-én kedden délelőtt az elnyomó rezsim ellen, Orbán Viktor és kormányának politikája ellen. Kíváncsi vagyok, hogy betiltják-e a tüntetést vagy Bayer Zsolthoz hasonlóan egy hátsó bejáraton próbál majd elbújni a felcsúti disznótorok királya. 

Orbán egyébként a hivatalos program szerint 10:15 és 10:25 között mond beszédet a 2,7 milliárd forintos állami támogatással létesített üzemben. 

Az állami támogatással épült gigaberuházás azonban van akinek rendesen betett. Mint arról a Magyar narancs is részletesen beszámolt még 2013-ban: az 1992-ben alapított mohácsi húsfeldolgozó, a Pikker Kft. párhuzamosan a megavágóhíd fejlesztésének bejelentésével és a beruházás előkészítésével máris elvesztette az egyik legnagyobb üzleti partnerét, és 2013 végén már csődeljárást kért maga ellen. Pedig a Pikker az elmúlt évtizedek egyik mohácsi sikertörténete volt.

Ennek ellenére nekünk nem a munkahelyeket teremtő vágóhíddal van bajunk, sokkal inkább azzal, és ahogyan építi ki Orbán a fideszes oligarchák révén a gazdasági elitet.

A foglyul ejtett magyar államban törvénnyel lop az orbáni érdekkör. Ebből belföldön is regisztrált stróman-struktúrák, közbeszerzésekre specializálódott vállalatcsoportok és médiabirodalmak épültek ki. Sok, versenyképes magyar közép- és nagyvállalatot zsarolással szereztek meg. Ezeket állami tulajdonba kell venni, amit lehetséges, jogos tulajdonosaiknak vissza kell juttatni. 

Az Együtt a kormányváltás után a jogszerűtlenül vagy joggal való visszaélés révén szerzett tulajdonok, szerzett jogok visszavételét teszi meg a szűk, orbáni bűnelkövetői körtől. 

 

…………………………..

Ha te is dolgoznál azért, hogy jobb hely legyen Magyarország, tegyük Együtt!

Vagy ha támogatnád a munkánkat.

Szerző: Berkecz Balázs

  • Dezső Németh

    ” …. Orbán vágóhídra megy … ” , de most sem vágják le a mocskos disznaját, hogy dögölt volna meg a kurva anyjában !…