“Orbán és a haverjai meg seggbekukit játszanak tizenöt évig a Csillagban”

“Orbán és a haverjai meg seggbekukit játszanak tizenöt évig a Csillagban”

koszifejlecjapng_1.pngRengetegen kérdezték az utóbbi időben, hogy vannak-e és milyenek a politikai ambícióim. 

Úgyhogy most válaszolok.

Az átláthatóság kedvéért pontokba szedem a gondolataim, mert így könnyebben átlátható. 

 

Van politikai ambícióm?

Igen. Van…

Csak nem akarok képviselő, honatya, miniszter, vagy valami hasonló haszontalan szarsággá válni. 

 

Melyik oldalt képviselném?

Oldalakat képviselnek azok, akik 27 év alatt szétcincálták és kivéreztették az országot. Civil vagyok azon értékmérési és értékvetési normákkal, ami a mai közéleti viszonyokban az átlagember számára – sajna – felfoghatatlanok.

Ma mindenki mindet tud, mindenhez ért, mert a Google elhiteti a világ legostobább és legsötétebb tuskójával is, hogy bölcs. Pedig a tapasztalat rámutat a társadalom sajátos értékvetési szintjére, hiszen ma egy celeb társadalmi elismertsége – szimplán azért, mert képes idióta dolgokat művelni a tévében – lényegesen magasabb mint az, ha valaki megakadályozza, hogy egy gyerek éhezzen, vagy éhen haljon.

Amíg a társadalom ezt a lássuk be “agyhalott” értékvetést gyakorolja, addig a magamfajta nem tudja beteljesíteni a küldetését, mert az emberek hamarabb állnak egy értéktelen rongy ember mellé vigyorogni, mint egy-egy hozzám hasonló mellé ételt, életet, értéket mérni.

 

Lenézem az embereket?

Ma a társadalom nézi le önmagát. Elvesztettük emberi értékeinket, társadalmi normáinkat, családi eszméinket, történelmi identitásunkat, vallási áhítatunkat. Csörtetünk az üres álmok, a pénz, a fogyasztás, és lustaság mocsarában.

Ha ezt megfogalmazom én leszek a bunkó. Ha bebizonyítom, akkor ellenség is. 

Nem nézek le senkit, de az elmúlt évek rámutattak, hogy vagy megfelelek az emberek politikai ábrándjainak és szemen-köpöm magam, vagy az leszek, aki most is vagyok, és a saját értékrendem szerint teszem meg azt ami szerintem helyes, és amit ma vajmi kevesen értenek, értékelnek, vagy támogatnak, de sokan megvetnek.

 

Van tervem?

Rengeteg…

Ezeket lépésről lépésre meg is valósítom, pedig – Isten lássa a lelkem – baromi kevesen segítenek ebben, mert sokkal fontosabb az embereknek üres lozungokat pufogtatni, mint odaállni egy nemes ügy mellé.

Én nem pártpolitikát, hanem életmódot, és nem pártot, hanem társadalmat szeretnék építeni. Nincs igényem a közhelyes felmagasztalásra, köszönömre, szeretetre, vagy dicséretre. Ha valaki becsüli amit teszek, de csak a száját tudja jártatni, segítségnyújtás helyett (ez nem csak pénzről, hanem erkölcsi, társadalmi, értékvetési támogatásról is szól) az az én szememben pont olyan, mint az, aki minden tettével akadályoz.

Politizálok a tetteimmel, és beintek mindazoknak, akik azt képzelik, hogy a parlamenti pártok tagjai politizálnak. A mai politikában én elveszett gyerek vagyok, mert nem tudok szart lapátolni a számba. De azok, akik ma a politikát gyártják, elvéreznek évtizedek óta azon a placcon, ahol én minden órában sikereket érek el…

Mégis az embereknek azok kellenek, akik a tévé nyilvánossága előtt végzik ki Magyarország jelenét és jövőjét. 

 

Mit kell tenni a Fidesszel?

Semmit. A Fidesz egy vízfejű szörny. A párt jelenlegi szavazóbázisának kilencven százaléka – ki merem jelenteni – funkcionális analfabéta. A maradék 10 % – a meg haszonélvezője. Sokan felébredtek abból a kábulatból, amit a Fidesz agyzsibbasztása jelent.

Ráadást fel kéne ismerni, hogy nem a Fidesz a probléma, hanem az a torzsalkodó és széthúzó magatartás, ami őket a politikai színtéren tartja. A Fidesz tünet. A magyarság elvtelenségét kiszolgáló hatalmi modell… A parlamenti ellenzéknek egyszerre, egy napon kéne felállnia, a civileknek össze kéne ülnie és felismerni milyen remek emberek vagyunk. Az átlagembernek meg mélyen magéba kéne néznie, hogyan adja el a gyereke jövőjét üres kifogások kreálásával. Ha ez megtörténik a Fidesz nyomtalan eltűnik, Orbán és a haverjai meg seggbekukit játszanak tizenöt évig a Csillagban…

Lássuk be! Ma kimondani azt, hogy Orbán egy degenerált kretén már nem blaszfémia. Ha valaki be is bizonyítja, azt mégis máglyára vetné a közvélemény, mert képtelen a nép, a tömeg szembenézni azzal a ténnyel, hogy Orbán nem politizál, hanem lop, csal, hazudik, mindezt közfelhatalmazással… 

 

Mit kellene tenni a gazdasággal?

Bele kell térdelni a mezőgazdaság jármába. Tanulni, szakembereket hozni, és 10 év alatt utolérni az elitet. Ezzel párhuzamosan a haza vízgazdálkodást felülvizsgálni, mert 30 éven belül a Magyarország alatt található Adriai tenger méretű édesvízkészlet ára egyenértékű lesz az olajjal. Harmadsorban az építőipart neki kell ereszteni az energetikai célú épületrekonstrukcióknak – panel, családi ház, középületek – ezzel feltámasztva az ipart, és csökkenteni a lakosság rezsiköltségeit. Negyedsorban az energiaipart át kell 15 év alatt állítani a hazai forrásokra, és az olcsó geotermikus és biomassza rendszerekből felépíteni a hazai igényeket ellátó hálózatokat.

 

Ennyi?

Nem! A jelenlegi és a korábbi kormányok minden káros szerződését, vállalását és a nemzettel szemben elkövetett tettét meg kell jogilag torolni. Ez nem lesz egyszerű, mert a bizonyítékokat folyamatosan, ezekben a percekben is, megsemmisítik, ami pedig marad, azt törvényi erőre emelve jogszerűvé teszik.

 

Még valami?

Ez a pár “dolog” pont annyi pénzt termelne, hogy az oktatást, az egészségügyet, a szociális ellátórendszert, a nyugdíjat, és ezer más éhező dolgot lehetne rábízni a szakmára, hogy építsenek valamit, ami úgy kezel majd minket, mintha emberek lennénk.

 

Mi kell mindehhez?

Csak egy országnyi ember, aki ÉRTI, hogy nem Alekosz, Berki, Kelemen Anna és társai, nem Orbán, Gyurcsány, Simicska, vagy a pártpolitika kóklerei építhetnek új országot hanem csak is az emberek. Ha ezt megértik, akkor itt nagyon gyorsan lesz nagyon nagy rend.

 

Juhász Zoli – Shepherd

A szerző további cikkei itt olvashatóak. Kattints ide

Szerző: Sheperd szerint